Decorative Decorative Decorative

Stine Kronborg

Hej

Navnet er Stine Kronborg. Udover at være radiovært på Radio SydhavsØerne, mor til Leo og café ejer i Nakskov, så har jeg hele mit liv været danser.

Lidt om Stine

  • Jeg begyndte at undervise og hjælpe til hos Benthe & Jørgen Møllers Danseskoler i en tidlig alder, og da chancen bød sig rejste jeg til København for bl.a at danse sportsdans i KAF. Jeg har igennem en del år bl.a undervist på Pejsegården hos Britt og Niclas Bendixen, været danser i Cirkusrevyen, lavet utallige jobs for Pivot (Jesper Kryger), danser og korsanger for Infernal, koreograf for Medina.

Uddannelser mm.

  • Har danset og undervist i stort set alle stilarter, men i 2008 kastede jeg mig over poledance og blev dybt forelsket. Jeg har været så heldig at arbejdet for verdens største poleskole, Bobbi’s Pole Studio (Australien og Malaysia) i mange år og blev trænet personligt af Bobbi selv. Var også forbi Tokyo, Japan i et par måneder hvor jeg var solist i et pole-cabaret show.

Har dog lige holdt en lang pause, men glæder mig SÅ MEGET til at komme igang igen og få svinget nogle elever rundt i stængerne.

I år underviser jeg i Poledance & Rock N Roll.

Og nåh ja, jeg er 43 år, men alder er kun et tal 😉

Vi ses hos Popp Studio.🥳

Stine Kronborg ✨