Decorative Decorative Decorative

Matilde Andersen

Mit navn er Matilde Brahe Andersen, og jeg er instruktør på POPP STUDIO.

Jeg er 18 år gammel, og har danset lige siden jeg var 5 år. Jeg har gennem min tid som danser afprøvet mange stilarter, dog har jeg de sidste 6 år lagt et langt større fokus på hip hop. I hip hop turnerer jeg internationalt i Danmarks højeste række. Udover solo, danser jeg også med i danseskolen smallgroup “49hunrede”, og har gjort det i 2 sæsoner. Jeg har vundet Sjællandsmesterskabet 2 gange, fik en 2. Plads til Danmarksmesterskabet i 2019 og blev nr. 21 ud sf 70 til nordisk mesterskab. Derudover har jeg deltaget i DDD’s ranglister, hvor jeg arbejder målrettet efter en udtagelse til EM og VM. På danseskolen vil du fra denne sæson møde mig som instruktør på NIV. 1 Disco/Hiphop/Showdance 8-11 år, og holdet små stjerner 4-7 år. Jeg glæder mig så meget til at fyre den af med jer uge for uge! Vi seeeeeeees

Heeey!

Jeg har vundet Sjællandsmesterskabet 2018, fik en 2. Plads til Danmarksmesterskabet 2019 og blev nr. 21 ud af 70 til Nordiskmesterskabet 2019. Lige pt danser jeg junior 2 super konkurrence, og målet for 2020 er helt sikkert en oprykning til de internationale rækker!

På danseskolen kan du finde mig, som instruktør på nogle af holdene. Så hvis du elsker at have det sjovt med dansen, så kom og giv den gas sammen med os!

VI SES PÅ POPP STUDIO!!

Matilde